Home

5 gedachten over “Home”

 1. i.v.m naamverandering : Dat is een kostelijke grap 🙂 Ik was ook eerst begonnen met de gratis versie, dan bijbetaald om logo van wordpress weg te krijgen, dan bijbetaald voor eigen URL, dan om css te kunnen doen,… Totaal iets meer dan 400Euro voor 2 jaar. (Als je al een tijd bestaat en goed scoort via google, houd daar dan ook rekening mee. Want als mensen op andere sites naar u linken, dan zijn die linken niet meer geldig.)

  Geliked door 2 people

   1. Je kan misschien eens proberen bij http://www.dot.tk (’t is wel 10 jaar geleden dat ik dat gebruikt heb), maar je kon daar een gratis domain naam aanmaken en die dan laten doorverwijzen naar je huidige domain. (je behoud dus je huidige site, maar maakt daar een shell rond, met een zelfgekozen naam)

    Geliked door 1 persoon

   2. Zoals Bruno aangeeft, je kunt een domeinnaam kopen en die laten linken naar je wordpress site. Ik heb zelf een domein bij antagonist.nl… daar is het iig mogelijk en kost maar 10 euro per jaar! Je kunt ook een installatie van wordpress maken daar alleen dan moet je opnieuw beginnen met alles. Ik vind het vaag, De wordpress installatie is gratis op je eigen serverruimte, en geen ads, maar als je dat niet weet en al een hele site gaande hebt, ben je min of meer geforceerd honderden euros te betalen.

    Geliked door 1 persoon

 2. Je kunt ook je hele site incl. Plugins en thema exporteren.bop die manier kun je je website verhuizen naar een andere hosting provider of eigen server. Je domeinnaam moet je dan nog wel separaat opnieuw koppelen aan je server ruimte. Wanneer je bij een provider een domeinnaam met hosting service afneemt, ben je vaak voordeliger uit. Nadeel is wel dat je het contact met de WordPress community dan kwijt bent. En dat kost veel in je bezoekersaantal. Bij WordPress betaal je indirect natuurlijk voor deelname aan de community.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: