Welkom in mijn kantoor

Dit is de plek waar ik mijn boek over koning Asoka schreef: de kruidtuin in Leuven. Het boek werd geschreven tijdens de warme zomermaanden maar ook de bezoekers van de kruidtuin waren zeer warmbloedig. Ze moedigden mij allemaal aan. Ik kreeg van een lieve dame zelfs een schouderklopje. Ik schreef één hoofdstuk in de voormiddag en eentje in de namiddag. Dit boek heeft veel energie gekost. Mijn bronnen, bijvoorbeeld. Beeld je in dat je in een universiteitsbibliotheek een boek uit het archief laat halen. Dat duurt al een tijdje. Is de bron eenmaal in je handen dan blijkt die volledig in het Sanskriet te zijn. Goed, nu de baby gebaard is is het tijd voor de promotie. Zo heb ik vandaag 21 km afgelegd doorheen Leuven om te flyeren. Ik heb daarbij 1.000 visitekaartjes met reclame in winkels en restaurants gelegd. Zeg dan nog eens dat het in het boeddhisme om rust gaat… Ik zal de komende dagen nog wat promotie moeten voeren. Wie wil mag steeds een boek kopen via deze link:

Boeddha en Asoka

Foto0011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: