Welkom in mijn kantoor

Dit is de plek waar ik mijn boek over koning Asoka schreef: de kruidtuin in Leuven. Het boek werd geschreven tijdens de warme zomermaanden maar ook de bezoekers van de kruidtuin waren zeer warmbloedig. Ze moedigden mij allemaal aan. Ik kreeg van een lieve dame zelfs een schouderklopje. Ik schreef één hoofdstuk in de voormiddag en eentje in de namiddag. Dit boek heeft veel energie gekost. Mijn bronnen, bijvoorbeeld. Beeld je in dat je in een universiteitsbibliotheek een boek uit het archief laat halen. Dat duurt al een tijdje. Is de bron eenmaal in je handen dan blijkt die volledig in het Sanskriet te zijn. Goed, nu de baby gebaard is is het tijd voor de promotie. Zo heb ik vandaag 21 km afgelegd doorheen Leuven om te flyeren. Ik heb daarbij 1.000 visitekaartjes met reclame in winkels en restaurants gelegd. Zeg dan nog eens dat het in het boeddhisme om rust gaat… Ik zal de komende dagen nog wat promotie moeten voeren. Wie wil mag steeds een boek kopen via deze link:

Boeddha en Asoka

Foto0011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: